KARKKIKOULU

Koulutus

Kysy rohkeasti koulutuksista! Tulen mielelläni yhden kerran vieraaksi tai voimme suunnitella usean tapaamisen paketin. Kirjoitus- ja lukupiirit sopivat kaikenikäisille. Otetaan yhdessä sana haltuun leppoisassa hengessä. Minun tunneillani jokainen saa arvosanaksi kympin!

Kirjavinkkaus ja lukupiirit

Yhden kerran tapaamisella voin esitellä uutuuskirjoja tai teoksia toivomastanne aiheesta. Ehkä toivot vinkkilistaa matkakertomuksista, muistelmista tai klassikoista? Lapsille olen vinkannut monipuolisesti koukuttavaa lukemista ja aina on jokin suosikki jokaiselle löytynyt. Esittely ei ole takakannen lukemista vaan vinkkaan kirjat houkuttelevasti enkä koskaan kerro koko juonta!

Kirjoja voimme makustella myös ryhmissä. Jos olet lukupiirin vetäjää vailla, ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä vastustamaton kokonaisuus.

Luova kirjoittaminen ja sanataiteilu

Luovan kirjoittamisen tunneillani houkutellaan sanoja paperille. Sanataiteen keinot ovat moninaiset ja aloitamme pienin, leikkisin askelin. Jokainen on luova! Myös kirjoittamistunteja voi tilata yksittäin tai muutaman kerran kurssin. Toiminta sopii kaikenikäisille ja aloittelijoille, jotka haluavat virkistää mieltään ja käsinkirjoitustaitoaan.

Tutustutaan!

Olen suomen kielen maisteri ja kokenut kirjastoammattilainen. Minulla on myös sanataideohjaajan koulutus ja harrastan niin kirjoittamista, piirtämistä kuin askarteluakin. Olen toiminut kirjavinkkarina parikymmentä vuotta ja esiintynyt paitsi kirjamessuilla myös vanhempainilloissa ja eläkeläisten kerhoissa. Lukemisen merkityksestä olen käynyt puhumassa neuvoloissa ja lukupiirejä olen ohjannut esimerkiksi asiakkaiden kotona tai jopa työpaikoilla. Lasten kanssa sanataiteilua on toteutettu menestyksekkäästi metsäretkellä, taidemuseossa tai kirpputorilla.

Toiminta-alueeni on laaja ja matkustan sopimuksen mukaan Hangosta Petsamoon.
Toimitan vinkkilistoja myös netissä ja järjestyy siellä myös sähköinen lukupiirikin.

Hinnat sovin erikseen tapahtuman ja tapaamiskertojen mukaan. Sopuisa ratkaisu löytyy taatusti! Ota rohkeasti yhteyttä!

Iloisiin kuulemiin ja näkemiin

Kirsi Lähde FM Sanataideohjaaja