KARKKIKOULU

Kortit ja muut paperituotteet

Karkkikoulussa myydään omatekoisia, yksilöllisiä paperituotteita. Kortit askartelen itse alusta loppuun. Kahta samanlaista korttia ei tule vastaan. Voit tilata mieleisesi kortin tiettyyn tilanteeseen. Tekstaan kortteihin toivomasi tekstin tai voin etsiä puolestasi niihin sopivat värssyt. Kaksiosaiset kortit somistan sisäsivultakin ja niiden hintaan sisältyy aina yhteensopiva kirjekuori.

Kokoan myös toiveidesi mukaisen muistokirjan vaikkapa päivänsankarille tai hyvälle ystävälle muuten vain. Kirjaan sommittelen valikoituja kuvia, mietelmiä ja runoja. Siihen voidaan liittää saajaan liittyviä valokuvia ja sattumuksia. Kirja on kooltaan, väriltään ja tyyliltään juuri sellainen kuin sinä toivot. Hinta määräytyy materiaalien ja työtuntien mukaan ja sovitaan projektikohtaisesti. Yksilöllisempää lahjaa et löydä!

Myyn myös suunnittelemiani kortteja ja muistivihkoja painettuina. Askartelen  takkatikkuaskeja, koristeita ja mitä milloinkin. Kannattaa seurata sivuja säännöllisesti!

Valmistuotteet ovat tarkasti valikoituja ja ihastusta herättäviä. Kaunis saippua, keittiöpyyhe tai teepurkki tuottaa iloa pitkään.